Akçakale şehit polis için sokaklara döküldü

Akçakale Suriye Sınır Kapısı’nda çıkan olaylarda ağır yaralanan polis memuru Ferhat Avcı, kaldırıldığı Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Haber Giriş : 03 Mayıs 2013 07:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Akçakale şehit polis için sokaklara döküldü

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde, sabah saatlerinde Akçakale Suriye Sınır Kapısı'nda çıkan olaylarda ağar yaralanan polis memuru Ferhat Avcı, kaldırıldığı Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Polis memuru Avcı, Akçakale Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde vefat etti. Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, gümrük kapısında yaşanan olaylardan ve bir mesai arkadaşını kaybetmekten dolayı üzüntü duyduğunu belirtti. Likoğlu, Avcı'nın, kim tarafından ateşlendiği belli olmayan bir mermiyle yaralandığını söyledi. 4 yıllık polis memuru olduğu belirtilen Avcı'nın, Gaziantepli olduğu öğrenildi. Olayda yaralanan 11 kişinin tedavisi halen sürüyor.

CHA


AKÇAKALE ŞEHİT POLİS İÇİN SOKAKLARA DÖKÜLDÜ

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde halk şehit düşen polis memuru Ferhat Avcı için sokaklara döküldü. Bugün sabah saatlerinde Suriye ve Türkiye tampon bölgesinde çıkan çatışmada ağır yaralanan ve daha sonrada kaldırıldığı Şanlıurfa 500 yataklı devlet hastanesini hayatını kaybeden polis memuru Ferhat Avcı için vatandaş tepki göstererek sokaklara döküldü

Akşam saatlerinde çoğu gençlerin oluşturduğu motosiklet gençler ellerinde Türk bayrağı ile kortej oluşturdular. İstasyon caddesinde kortej oluşturan ve solagan atan gençler, Suriye aleyhinde slogan attılar.”Şehitler ölmez vatan bölünmez, Ya Allah bismillah Allahü Ekber” sloganları atarken, kimi vatandaşlarda çarşıda Suriye'li avına çıktığı öğrenildi. Bir gurup gencin Süleyman şah çadır kenti önüne giderek Suriye aleyhinde slogan attığı öğrenildi.

Akçakale belediyesi Şehit polis Ferhat Avcı'nın cenaze törenine katılmak isteyenler için, sabah saatlerinde ücretsiz araç kaldıracağını höperlerle duyurdu.

İHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber