Yılların birikimi kül oldu

Muğla'nın Yatağan ilçesi Dere Mahallesi'nde ikamet eden 2 çocuklu Alper çiftinin evinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangın tek asgari ücretle geçim savaşı veren ailenin birikimini küle çevirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Mayıs 2013 12:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yılların birikimi kül oldu

Muğla'nın Yatağan ilçesi Dere Mahallesi'nde ikamet eden 2 çocuklu Alper çiftinin evinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangın tek asgari ücretle geçim savaşı veren ailenin birikimini küle çevirdi.

Meydana gelen yangının ardından yaşı küçük olan çocuklarının psikolojisinin bozulduğunu belirten Zeynel Alper; "4 yaşındaki oğlum Furkan'ı evde tutamıyorum. Yangından kalan izler nedeniyle psikolojisi bozuldu. Bu izleri bir an önce gidermem gerek ancak tek başıma altından kalkabileceğin bir durum değil" dedi.

Yatağan Dere Mahallesi 27 Sokak No 14'de tek asgari ücretle geçim savaşı veren 2 çocuklu Alper çiftinin geçtiğimiz günlerde evinde çıkan yangın ailenin birikimini küle çevirdi.

23 Nisan Salı akşamı, bir mermer ocağında işçi olarak çalışan 30 yaşındaki Zeynel Alper işte olduğu sırada bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına Yatağan Belediyesi İtfaiye biriminin zamanında müdahalesi facianın eşiğinden dönülmesini sağladı ancak, yangın sonucunda evin bir odası tamamen yandı.

İki çocuğunun evde olduğu sırada çıkan yangında büyük maddi hasar gördüklerini belirten Zeynel Alper'in 24 yaşındaki eşi Semra Alper; "Oturma odasında çıkan yangın kısa sürede bütün odayı sardı. Komşuların da yardımıyla hemen itfaiye çağırdık ve yangın bütün evi sarmadan kısa süre içinde söndürüldü ancak, yangında zaten iki göz olan evin bir odası tamamen yandı. Odadaki hiçbir eşyayı kurtaramadık. Eşim bir mermer ocağında asgari ücretle çalışıyor. Bir süre önce taksitle aldığımız eşyaların daha taksiti bitmeden küle dönüşünü gözyaşları içinde izledim. 4 aylık olan kızım Damla ve 4 yaşındaki oğlumuz Furkan'ın yaşları küçük olması nedeniyle elim kolum bağlı. Özellikle oğlum Furkan yangından etkilendi. Yangından kalan izler nedeniyle daha fazla etkilenmemesi için annem kısa süreliğine kendi evine götürdü. Evdeki hasarı giderdikten sonra geri gelecek ancak, tek başımıza yapabileceğimiz bir şey değil" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber