Tablet bilgisarını Türkiye'ye getirdi, gözü Fatih projesinde

Yazılım ve donanım alanında dünyanın önde gelen teknolojileri sağlayıcılarından Valde UK, tablet piyasına sürdüğü yeni ürünü Türkiye'de de vitrine çıkarıyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Mayıs 2013 13:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tablet bilgisarını Türkiye'ye getirdi, gözü Fatih projesinde

Şirket, dizaynı Lorna Mc Donald imzası taşıyan tablet ürünü HashTab'ı Shenzhen'deki kendi tesislerinde üretiyor. Cihaz, eğlencenin yanısıra başta İngiltere olmak üzere Avrupa'nın birçok ülkesinde okullarda ve dersanelerde eğitime destek amaçlı da kullanılacak.

Firmanın Genel Müdürü Okan Özer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, hedeflerinin kaliteli 'tablet'leri uygun fiyatlar ile halkın beğenisine sunmak olduğunu söyledi. Söz konusu cihazın eğitim amaçlı kullanılması için görüşmelerinin devam ettiğini aktaran Özer, halen bir çok eğitim kurumu ile görüşmelerinin devam ettiğini ve 2014 yılında bir çok okulda HashTab tablet kullanımına başlanacagını ileri sürdü. 2013 hedefi olarak 1.500.000 adetlik tablet satışı hedeflediklerini belirtirken, tabletlerin özelikle öğrencilerin vazgecilmezi haline gelecegini belirtti.

Ucuz tabletler konusunda uyarıda bulunan Özer, "Ucuz fiyata satılmakta olan tabletlerin bozulması durumunda tamirleri mümkün değil. Tablet alımına özellikle teknik servis ve iade garantisi iyi araştırılmalı." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber