Gümrükçülerin yakınları ziyarete lüks otolarla geldi

Haber Giriş : 06 Ocak 2006 14:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KAPIKULE'de görevli gümrükçü, polis ve gümrüksüz satış mağazası (free- shop) yetkililerine yönelik operasyondan sonra tutuklananlar için Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı özel ziyaret günü belirledi.

Gümrükçüler için ayrılan ziyaret gününde çok sayıda lüks otomobil ve cip Edirne Kapalı Cezaaevi önünde kuyruk oluşturdu. Kapıkule Gümrük Kapısı'ndaki rüşvet ve irtikap operasyonunun ardından mahkemeye sevkedilen gümrükçülerden 55'i, polislerin de 19'u tutuklanmıştı. Bu operasyondan yaklaşık 20 gün önce de gümrüksüz satış mağazalarına yönelik operasyon yapılmış ve aralarında mağaza sahipleri, çalışanları ve yöneticilerinin de bulunduğu 35 kişi tutuklanmıştı.

55 gümrükçünün yakınları, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın belirlediği özel ziyaret günü nedeniyle bugün Edirne Kapalı Cezaevi'ne akın etti. Ziyaret günü nedeniyle cezaevi önünde çok sayıda lüks otomobil ve cip dikkat çekti. Tutuklu gümrükçülerle açık görüş yapan yakınları, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakıp son model otomobil ve cipleriyle cezaevinden ayrıldı.

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber