Tartıştığı arkadaşını polis merkezi önünde bıçakladı

Gaziantep'te, 28 yaşındaki Hacı Mahmut K., yolda karşılaşınca tartıştığı kendisiyle aynı yaştaki arkadaşı Mehmet Kirlioğlu'nu polis merkezi önünde bacaklarından bıçakladı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 10 Mayıs 2013 11:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tartıştığı arkadaşını polis merkezi önünde bıçakladı

Gaziantep'te, 28 yaşındaki Hacı Mahmut K., yolda karşılaşınca tartıştığı kendisiyle aynı yaştaki arkadaşı Mehmet Kirlioğlu'nu polis merkezi önünde bacaklarından bıçakladı. Polislerin etkisiz hale getirdiği Hacı Mahmut K. gözaltına alınırken, yaralanan Mehmet Kirlioğlu ise hastaneye götürüldü.

Olay, dün akşam saatlerinde Ordu Caddesi'nde bulunan Şahinbey Polis Merkezi Amirliği önünde meydana geldi. İddiaya göre; daha önceden aralarında husumet bulunan Hacı Mahmut K. ile Mehmet Kirlioğlu yolda karşılaştı. İkili arasında başlayan tartışma, daha sonra kavgaya dönüştü. Bu sırada Hacı Mahmut K., yanında taşıdığı bıçağı çıkararak Mehmet Kirlioğlu'nu kovalamaya başladı. Öfkeli Hacı Mahmut K., kovaladığı Mehmet Kirlioğlu'nu sığınmak istediği polis merkezinin girişinde iki bacağından bıçakladı. Merkezden çıkan polislerin etkisiz hale getirdiği Hacı Mahmut K. gözaltına alınırken, yaralanan Mehmet Kirlioğlu ise çağrılan ambulansla Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne götürüldü.

Tedavisine başlanan Mehmet Kirlioğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, Hacı Mehmet K. ise sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber