Sinop'tan Mardin'e atanan Vali Cengiz: İçimde biraz burukluk var

Sinop Valisi Ahmet Cengiz, son kararnameyle Mardin'e atandığını belirterek, "Sinop gibi güzel bir ilden Mardin gibi bir başka güzel ile atanmak benim için gurur verici."

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 10 Mayıs 2013 12:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sinop'tan Mardin'e atanan Vali Cengiz: İçimde biraz burukluk var

Sinop Valisi Ahmet Cengiz, son kararnameyle Mardin'e atandığını belirterek, "Sinop gibi güzel bir ilden Mardin gibi bir başka güzel ile atanmak benim için gurur verici. Belki biraz içimde burukluk var ama Mardin'de dünyanın çok müstesna kentlerinden biri" dedi.

Valiler Kararnamesi ile birlikte Sinop Valisi Ahmet Cengiz, İçişleri Bakanı Muammer Güler'in memleketi Mardin'e vali olarak atanmasının mutluluğunu yaşadığını söyledi. Sinop'ta iki yıl görev yaptıktan sonra Mardin'e atanan Vali Ahmet Cengiz yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Son kararname ile Sinop Valiliğinden Mardin Valiliğine atandım. 2 yıla aşkın bir süredir Sinop Valisi olarak görev yaptığım süreçte gerek kent içinde gerekse dışında yaşayan Sinoplu hemşerilerim ile iyi bir iletişim kurduk. İyi bir gönül birliğimiz oldu. Onlardan hep yakınlık gördüm. Hep destek gördüm. Kendilerine yürekten teşekkür ediyorum. Ben onlara bir adım gitti isem onlar bana 3 adım beş adım geldiler. Tabi güzel bir ilden Mardin gibi bir başka güzel ile atanmak benim için gurur verici. Belki biraz burukluk var içimde ama Mardin'de dünyanın çok müstesna illerinden kentlerinden biri. Mardin kültürlerin bir arada yoğrulduğu yan yana yaşadığı bir il."

Kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceklerini dile getiren Vali Ahmet Cengiz, "Bize güvenenlere mahcup olmayacağız. Hükümetimizin destekleri ile Mardin'de de güzel hizmetlere imza atmayı umuyorum. Sinop bu süreçte bir değişim yaşıyor. Bu dönemde bu periyotta Sinop valisi olarak görev yapmak gerçekten bir ayrıcalıktı. Mutlaka başlanan her projelerin bulunduğu dönem içerisinde bitmesi her kamu görevlisinin arzusudur. Devlette devamlılık esastır. Dolayısıyla Sinop valisi olarak atanacak değerli meslektaşım bu hizmetleri çok daha üst düzeye çok daha iyi noktalara taşıyacaktır. Bundan hiçbir tereddüttüm yok" diye konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber