'Ucuz karpuz satma' cinayetinde 1 kişi mahkemeye sevk edildi

Kayseri'de 'ucuz karpuz satma' tartışması sonrası bir kişiyi öldürdüğü iddia edilerek gözaltına alınan M.N., emniyetteki sorgusunun ardından mahkemeye sevk edildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Mayıs 2013 15:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Ucuz karpuz satma' cinayetinde 1 kişi mahkemeye sevk edildi

Melikgazi ilçesi bağlı Alpaslan Mahallesi Mustafa Şimşek Bulvarı ile Eşref Bitlis Bulvarı'nın kesiştiği yerde meydana gelen olayda, M.N. ile Ö.K., N.G. ve P.G. arasında ucuz karpuz satışı nedeniyle tartışma çıktı. Gerginliğin büyümesi sonrasında M.N.'nin 38 LE 955 plakalı otomobilinden aldığı av tüfeği ile Ö.K., N.G. ve P.G.'ye ateş ettiği, olayda Ö.K.'nın kafasından yaralandığı, N.G. ile P.G.'nin ise vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı bildirildi. Arkadaşları tarafından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Ö.K., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay sonrası geniş çaplı çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 49 adreste arama çalışması yapıldı. 9 Mayıs günü yapılan çalışmalarda M.N. yakalanırken, şahsın olayda kullandığı av tüfeği de terk ettiği araç içerisinde bulundu. Gözaltına alınan M.N., adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber