Öğrenciler için gönüllü kermes

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Evrensel Değerler Derneği'nin bayan üyeler tarafından düzenlenen yiyecek ve giyecek kermesi büyük ilgi gördü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Mayıs 2013 09:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğrenciler için gönüllü kermes

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Evrensel Değerler Derneği'nin bayan üyeler tarafından düzenlenen yiyecek ve giyecek kermesi büyük ilgi gördü.

Ayvalık'ta Sefa Caddesi, eski Kordon Market önünde bulunan meydandaki boş bir dükkanda önceki gün açılan ve bir hafta süreceği belirtilen kermesten elde edilecek gelirin derneğin burs verdiği öğrencilere aktarılacağı belirtildi. Ayvalık Evrensel Değerler Derneği'nin bayan üyelerinin kendi elleriyle yaptıkları yiyecek ve gözlemelerin satışa sunulduğu kermeste, yine üye bayanların yaptıkları el emeği göz nuru giyim eşyaların öğrenciler için beğeniye sunulduğu gözlendi.

Dernek üyesi Nuray Özyıldız öncülüğünde organize edilen kermes hakkında görüşlerini aldığımız kermeste gönüllü görev alan derneğin bayan üyeleri, her 2 yada 3 ayda bir gerçekleştirdikleri ve kendi imkanlarıyla satın aldıkları malzemelerle, kendi elleriyle yapıp, yine kendi elleriyle sattıkları ürünlerden elde edile gelirleri ihtiyaç sahibi öğrencilere aktarmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber