Sevgiye uzanan eller 'Bam Teli'nde

Adana Valiliği'nce; göçle gelen ve topluma uyum sorunu yaşayan dezavantajlı çocuk ve gençlerin sosyal, kültürel ve ekonomik uyum sorunlarının azaltılıp, topluma kazandırılması amacıyla hayata geçirilen 'Sevgiye Uzanan Eller Projesi' 'Bam Teli" ile ekranlara taşınıyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Mayıs 2013 10:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sevgiye uzanan eller 'Bam Teli'nde

Adana Valiliği'nce; göçle gelen ve topluma uyum sorunu yaşayan dezavantajlı çocuk ve gençlerin sosyal, kültürel ve ekonomik uyum sorunlarının azaltılıp, topluma kazandırılması amacıyla hayata geçirilen 'Sevgiye Uzanan Eller Projesi' 'Bam Teli" ile ekranlara taşınıyor.

Senelerdir Anadolu'yu karış karış gezerek köylerimizi ve köylülerimizi ekranlara taşıyan "Bam Teli"

programının sunucusu, ünlü televizyoncu ve gazeteci Tayfun Talipoğlu, "Sevgiye Uzanan Eller" projesini Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde tanıttı.

Adana Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Sevgiye Uzanan Eller Projesi" kapsamında, 10-14 yaş grubu çocuk ve gençleri değişik dallarda sportif faaliyetlere yönelterek, bedensel ve ruhsal yönden daha sağlıklı hale gelmelerini sağlamak amacıyla yürütülen projede, eğitmen Yaşar Kaya'nın nezaretinde 16 öğrenci yaklaşık bir yıl boyunca Optimum'un buz pistinde ders aldı.

Projenin koordinatörü

Adana Vali Yardımcısı Halis Arslan'ın da bulunduğu bu ziyarette, proje kapsamında alışveriş merkezinin buz pistinde paten kayma dersleri alan 16 öğrenci, eğitmenleri Yaşar Kaya'nın nezaretinde konuklar için

gösteri yaptı. Talipoğlu ekibiyle birlikte geldiği AVM'de, öğrencilerin yapmış olduğu paten gösterisini izledikten sonra onlarla sohbet etti.

Talipoğlu, programın 19 Mayıs'ta ekranlarda olacağını belirterek, "Amacımız böylesine güzel bir projeyi tüm Türkiye'ye tanıtmak" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber