Akyazı'nın engelsiz binası tamamlanıyor

Akyazı Belediyesi tarafından planlanan ve yapımı devam eden Engelliler Merkezi'nin binasında çalışmalarda sonra yaklaşılıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Mayıs 2013 10:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Akyazı'nın engelsiz binası tamamlanıyor

Akyazı Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik her türlü sosyal ve kültürel faaliyetler başta olmak üzere birçok faaliyetlerin rahatça yapılacağı Akyazı Belediyesi Engelliler Merkezi'ndeki çalışmalarda sona geliniyor.

Şu anda boya ve badana çalışmalarının yapıldığı Engelliler Merkezi'nin yapımının kısa bir süre içerisinde tamamlanarak, açılışının yapılacağını kaydeden Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, "Engellilere yönelik yapılan bu engelsiz hizmet binasının Akyazı'da mevcut bir çok Engelli vatandaşımıza hizmet verecek olması bizler açısından çok memnuniyet vericidir. Engellilerimizin her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlerini yerinde getirmeleri açısından kendilerine olan öz güveni yeniden kazanmaları bir şeyler üretebilmeleri ve yeniden topluma kazandırılmaları ve gelişen, büyüyen, güzelleşen Akyazı'ya yakışır bir Engelli merkezimizi hayata Akyazı'ya kazandıracak olmanın mutluluğu içerisindeyiz tüm Akyazımıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber