Sakarya'da polis memurunun yaralandığı kaza

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde polis memurunun ağır yaralanmasına ve bir ayağını kaybetmesine neden olan sürücüye, 6 kez ehliyetsiz araç kullanmaktan dolayı işlem yapıldığı belirlendi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Mayıs 2013 12:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sakarya'da polis memurunun yaralandığı kaza

AA muhabirinin edindiği bilgilere göre, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde görevli polis memuru İdris Dere'nin ağır yaralanmasına ve sağ bacağını kaybetmesine neden olan otomobil sürücüsü Muzaffer C'nin bir gözünün görmediği, kaza sırasında yüksek promil alkollü olduğu ve geçmiş dönemlerde ehliyetsiz araç kullandığı gerekçesiyle 6 defa ceza aldığı ortaya çıktı.

Diğer yandan kaza anı da polis aracında bulunan güvenlik kamerasınca kaydedildi. Polis memuru İdris Dere'nin kaza öncesinde alkollü bir kişiyi evine götürdüğü görülüyor. Alkollü şahsı evine bırakmak için araçtan inen İdris Dere'ye otomobilin çarptığı anların da yer aldığı kayıtlarda, diğer polis memurunun da anons yaparak arkadaşına ambulans çağırması görüntüleri de bulunuyor.

Kazanın ardından gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen Muzaffer C. ise cumhuriyet savcılığı tarafından serbest bırakıldı.

-Olay-

Dağdibi Mahallesi'nde Karasu Caddesi'nde bir şahsı evine bırakmaya çalışan Dere'ye Muzaffer C. idaresindeki 54 TU 732 plakalı otomobil çarpmış, çarpmanın etkisiyle ekip aracı ve otomobil arasında sıkışan polis memuru, mahalle sakinlerinin yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarılmıştı.

Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerince Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Dere, sağlık durumunun ağırlaşması üzerine Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber