Emniyet Müdürü kaza geçirdi!

Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Kırıkkale yakınlarında trafik kaza geçirdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 14 Mayıs 2013 13:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emniyet Müdürü kaza geçirdi!

Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, beraberinde eşi ile birilkte Kırıkkale yakınlarında kullandığı otomobil takla attı. Ağaçlara çarparak durabilen otomobili kullanan Emniyet Müdürü Yavaş ile eşi Fatma Yavaş'ı taktıkları emniyet kemeri kurtardı. Yavaş çifti hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza, Kırıkkale-Kırşehir karayolunun 13'üncü kilometresinde Rafineri Köprüsü altında saat 10.45 sıralarında meydana geldi. Ankara istikametinden Kayseri yönüne giden Emniyet Müdürü Ertan Yavaş'ın kullandığı 61 EF 054 plakalı özel otomobil, yağmurlu havada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkıp takla attıp, ağaçlara çarptıktan sonra ters döndü. Kazada, otomobili kullanan Emniyet Müdürü Ertan Yavaş (46) ile yanında bulunan eşi Fatma Yavaş (42) yaralandı. Emniyet kemerleri takılı bulunan Yavaş çifti, olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri tarafından 112 Acil Servis'e haber verildi.

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılan Emniyet Müdürü Ertan Yavaş ile eşi Fatma Yavaş'ın rontgen filminin çekildiği ve vücutlarında ezikler bulunduğu öğrenildi. Hayati tehlikesi bulunmayan Yavaş çifti hastanede tedavi altına alındılar. Kaza sonrası Kırıkkale Valisi Ali kolat, Emniyet Müdürü Kadri Kartal ile Jandarma Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu hastaneye giderek Trabzon emniyet Müdürü Ertan Yavaş ile eşi Fatma Yavaş hakkında bilgi aldılar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber