Üniversiteli kızı tacizle suçlanan genç tutuklandı

Samsun'da parkta üniversiteli genç kızı önce sözle taciz edip ardından da sarılan 26 yaşındaki Faruk Çoşkun, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 14 Mayıs 2013 14:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Üniversiteli kızı tacizle suçlanan genç tutuklandı

Samsun'da parkta üniversiteli genç kızı önce sözle taciz edip ardından da sarılan 26 yaşındaki Faruk Çoşkun, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Çoşkun, ifadesinde, genç kızı bir arkadaşına benzettiği için sarıldığını iddia etti.

Olay dün akşam saatlerinde merkez İlkadım İlçesi Liman Mahallesi'nde meydana geldi. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde öğrenci olan 23 yaşındaki G.D. adlı kız, evine gitmek için Gençlik Parkı'nın içinden geçmek istedi. Genç kız yürüdüğü sırada arkasından gelen Faruk Çoşkun, iddiaya göre önce sölü tacizde bulundu. Ardından da G.D.'ye yaklaşıp arkasından sarıldı. Genç kızın bağırması üzerine Çoşkun kaçtı. G.D. de polisi arayarak şikayetçi oldu. Çevrede arama yapan polisler, kısa sürede Faruk Çoşkun'u yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli Coşkan, ifadesinde, "O kızı bir arkadaşıma benzettim. O yüzden arkasından sarıldım. Ancak bağırıp dönünce o olmadığını anladım. korktuğum için de kaçtım" dedi. Polisteki sorgusunun ardından Adliye'ye sevk edilen Coşkun, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber