Kargaların saldırısından baretle korunuyorlar

Maltepe'de bir villanın bahçesine yuva yapan kargalar, yavrularını korumak için villa sakinleri bahçeye çıkınca saldırıya geçiyor.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Mayıs 2013 15:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kargaların saldırısından baretle korunuyorlar

Maltepe'de bir villanın bahçesine yuva yapan kargalar, yavrularını korumak için villa sakinleri bahçeye çıkınca saldırıya geçiyor. Villada çalışan bir karı-koca kendilerini ve çocuklarını saldırıdan baret ve sopalarla koruyor.

Maltepe'de bir villanın bahçesindeki ağaca yuva yapan kargalar, villa sakinlerinin kabusu oldu. Yuvadaki yavrularına zarar verilmesinden korkan kargalar, villa sakinleri bahçeye çıktıklarında saldırıya geçiyor. Villada çalışan Halil Ünlü ve eşi Fatma Ünlü, ne yapacaklarını şaşırmış durumda. Çocukları okula giden aile, hem kendilerini hem de çocuklarını kargaların saldırısından, başlarına taktıkları baret ve ellerindeki sopalarla korumaya çalışıyor. Bahçenin etrafında bulunan binaların çatısına konan kargalar, aile bireylerinden birisi yavruların bulunduğu ağacın yanına yaklaştığında uçuşa geçip saldırıyor. Halil Ünlü bahçede olduğu sırada uçuşa geçen kargalar, Ünlü'nün hemen başının üzerine kadar alçalarak ağacın yanından uzaklaşmasını sağlıyor. Halil Ünlü ve eşi Fatma Ünlü, "Ağaca kargalar yuva yapmış. Biz ve çocuklarımız bahçeye çıktığında saldırıyor. Kafamıza baret takıp elimizde sopa ile kendimizi korumaya çalışıyoruz. Kargalar asker gibi nöbet tutuyor. Yetkililere söyledik ilgilenmediler" dediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber