Saklıkent cıvıl cıvıl

Eşsiz doğası ile her yıl binlerce turisti ağırlayarak Fethiye’ye önemli ölçüde girdi sağlayan Saklıkent, turizm sezonunun başlamasıyla birlikte yine hareketli günler yaşamaya başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2013 09:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Saklıkent cıvıl cıvıl

Dünyanın sayılı güzellikleri arasında bulunan ve turizm için önemli bir ivme olan Saklıkent, 2013 turizm sezonunda da yine binlerce turisti konuk etmeye hazırlanıyor.

Fethiye Turizm Altyapı Birliği (FETAB) tarafından işletilmeye başlanmasıyla birlikte görüntüsünde de önemli yenilikler kazanmaya başlayan Saklıkent'te birlik tarafından bir dizi yenilik yapıldı. Özellikle hafta sonu tatillerinde adeta cıvıl cıvıl olmaya başlayan Saklıkent'i AK Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden ve AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan ziyaret ederek FETAB tarafından yapılan çalışmaları inceledi.

ÖZDEN ve TÜRKAN İNCELEDİ

Aynı zamanda AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi olan Osman Nuri Otgöz başkanlığındaki Fethiye Turizm Altyapı Birliği (FETAB) tarafından yapılan çevre düzenleme, seyir terası ve kafeterya yenileme çalışmaların yerinde inceleyen Yüksel Özden ve Mustafa Ali Türkan, planlamaya alınan köprü projesi hakkında da Otgöz'den bilgi aldı. Çalış Plajını devralmasıyla birlikte yerel idarenin yıllardır yapamadığını gerçekleştiren ve bu surette Çalış Plajını iş makineleri ile bir ucundan diğer ucun temizletmesinin yanı sıra sondaj kazdırarak yaptırdığı duş kabinlere ücretsiz su kazandıran FETAB'ı tebrik eden Özden, birliğin Fethiye'de büyük bir açığı kapattığını belirtti.

YAYA KÖPRÜSÜ YAPILACAK

Çalışmalar hakkında Özden ve Türkan'a bilgi aktaran FETAB Başkanı Osman Nuri Otgöz, kanyon içindeki adacıktaki çevre düzenleme ve yenileme çalışmalarını tamamladıklarını ifade ederek, kanyon dışında da nehir üzerine yeni bir yaya köprüsü yapacaklarını ifade etti. Otgöz, hediyelik eşya dükkanlarını da doğal yapıya uygun olarak yeniden yaptırdıkları ahşap dükkanlara taşınacağını; bu dükkanların da yön itibari ile bundan sonra nehre dönük olacağını kaydetti. Gençlik Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Karadere Belediye Başkanı Yakup Otgöz, AK Parti Kemer Belde Teşkilatı ve Fethiye İlçe Teşkilatından bazı isimlerin de eşlik ettiği gezide Özden ve Türkan, yerli ve yabancı turistler ile civarda bulunan esnafla uzun uzun sohbet etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber