Osmaniyeli öğrenciler Çanakkale'ye gitti

Şeker Ve Kolesterol İçin Dr. Mustafa Eraslan'ın Tavsiyeleri HSBC’den Dosya Masrafsız İhtiyaç Kredisi Fırsatı İçin Tıkla Osmaniye Belediyesi 32 öğrenci ve 15 öğretmenden oluşan bir ekibi Çanakkale'ye gönderdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2013 14:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Osmaniyeli öğrenciler Çanakkale'ye gitti

Şeker Ve Kolesterol İçin Dr. Mustafa Eraslan'ın Tavsiyeleri HSBC'den Dosya Masrafsız İhtiyaç Kredisi Fırsatı İçin Tıkla Osmaniye Belediyesi 32 öğrenci ve 15 öğretmenden oluşan bir ekibi Çanakkale'ye gönderdi. Mehmet Akif Ersoy Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan grubu, Belediye Başkanı Kadir Kara Çanakkale'ye kendisi uğurladı.

Okul bahçesinde okul öğrencilerine ve geziye gidecek öğrencilere konuşma yapan Başkan Kadir Kara, Çanakkale ruhunu yeni nesillere aktarmaya çalıştıklarını söyledi. Kara, belediye olarak ilk Çanakkale gezisini yaptıklarını ve bundan sonra çok daha sayıda gencimizi, tarihlerini bilsinler, atalarını öğrensinler diye Çanakkale'ye götüreceklerini ifade etti. Kara, "Bu geziler sayesinde geleceğimizin teminatı gençlerimiz atalarının yedi düvele karşı verdiği mücadelenin hangi zor şartlarda yapıldığını öğrenecektir. Çanakkale bilincini gençlerimizde oluşturacağız" dedi.

Osmaniye Belediyesi Çanakkale Gezisi'nin kafile başkanı ve okulun müdür yardımcısı Ahmet Hayva ise, kendilerine bu imkanı sağlayan Belediye Başkanı Kadir Kara'ya tüm gençler adına teşekkür etti. Kendisinin de tarih öğretmeni olduğunu söyleyen Ahmet Hayva, "Çanakkale'yi öğrencilerimize bizler de anlatıyoruz. Ancak anlatma ile o ruhu ve heyecanı tam anlamı ile öğrencilerimizde yaşatamıyoruz. Bu gezi ile öğrencilerimiz Çanakkale'de destanı yerinde yaşayacaklar. Geziye katılan öğretmenlerimiz, öğrencilerine buraları anlatacak. Bir gezinin ötesinde öğrencilerimiz tarihleri ile bütünleşecek" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber