Manisa Valisi, görevinin 3. gününde rahatsızlandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Ocak 2006 14:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk'e, kalp rahatsızlığı şikayeti üzerine kaldırıldığı hastanede anjiyo yapıldı.

Erzincan Valiliği'nden Manisa Valiliği'ne atanan ve bu hafta görevine başlayan Öztürk, kalp şikayeti üzerine Manisa Devlet Hastanesi Koroner Bakım Servisi'ne kaldırıldı. Buradan ambulansla Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen Vali Öztürk, Kardiyoloji Servisi'ne yatırıldı.

Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Uğur Kemal Tezcan tarafından anjiyo yapılan Vali Öztürk'ün, 48 saat yoğun bakımda tutulacağı bildirildi.

Vali Öztürk'ün, 2004 yılında Erzincan'da görev yaptığı dönemde de kalbindeki rahatsızlık nedeniyle Erzurum Atatürk Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenildi.

Vali Öztürk'ün kalbine anjiyo yapan Prof. Dr. Tezcan yaptığı açıklamada, Öztürk'ün, "yoğun kalp ağrıları" nedeniyle hastaneye getirildiğini belirterek, şunları söyledi:

"Yaptığımız tetkikler sonunda, 3 damarında kısmi tıkanıklık saptadık. Önemli olan kalp yan damarındaki tıkanıklığı, balon patlatarak açtık. Şu anda yoğun bakım servisinde müşahede altında tutuluyor. Yarın yoğun bakımdan servise çıkarılacak ve 2 gün daha gözetim altında kalacak. Herhangi bir cerrahi müdahaleye gerek olup olmadığı konusunda da ekibimizle birlikte yapacağımız incelemeler sonucunda karara varacağız." Hastane Başhekimi Prof. Dr. Murat Lekili de "Valimizin kalbiyle ilgili yapılması gereken ne varsa, yapılıyor. Kendisi ekibimiz tarafından aralıksız kontrol altında tutuluyor" dedi.

Vali Öztürk'ün bulunduğu yoğun bakım ünitesinde girişler sıkı denetime alınırken, yoğun bakımdaki hasta yakınlarının ziyaretleri de iptal edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber