EDGER, Altınoluk'ta okuma salonu açtı

Balıkesir'in Edremit Eğitim Gönüllüleri Derneği (EDGER), ilçe merkezinden sonra, Altınoluk beldesinde de okuma salonu hizmete açtı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2013 16:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
EDGER, Altınoluk'ta okuma salonu açtı

Dershanelere gidemeyen durumda olan 8 - 18 yaş gurubu öğrencilere ücretsiz kurslar ve eğitimler veren EDGER, Altınoluk İskele Mahallesi Akçam Caddesi'nde, dershane imkanlarını içinde barındıran modern bir bina daha oluşturdu. Hazırlanan açılış törenine, çok sayıda iş adamı ve eğitimcinin yanı sıra Kaymakam Osman Tunç ta katıldı. Kaymakam Tunç, EDGER Başkanı Adem Uzun ve Altınoluk Belediye Meclis Üyesi Ümit Yaşar Babürşah, açılış kurdelesini birlikte testi. Protokol mensupları ve davetliler, açılını yaptıkları Altınoluk Yeni Ümit Okuma Salonu'nu gezdi ve incelemede bulundu. Beldede Dahi Çocuk Yaz Okulu'nu da gerçekleştirecek olan EDGER'in okuma salonunda bir dersliğe giren Kaymakam Tunç, okul yıllarını anımsadı ve öğrenci sırasına oturdu.

Kaymakam Tunç, eğitime destek veren gönüllülere her zaman ihtiyaç olduğunu söyleyerek, "Eğitim kutsal değerlerimiz arasındadır. Eğitime gönüllü olarak destek veren sizleri kutlarım. Edremit ilçe merkezinde yaptığınız çalışmalara Altınoluk beldemizi de dahil etmeniz sevindirici" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber