Kolej öğrencilerine ahlâksız teklifle uyuşturucu tuzağı

Haber Giriş : 19 Ocak 2006 14:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BEYKOZ'da özellikle zengin aile çocuklarının gittiği okullar önünde tuzak kurarak öğrencileri uyuşturucu bağımlısı yapmak istediği öne sürülen 1'i kadın 5 kişi yakalandı. Kadının cinsel ilişki kurma vaadiyle öğrencilere yaklaştığı, bir bölümüyle de oral seks yoluyla ilişkiye girdiği, uyuşturucu satışının da bu yolla yapıldığı iddia edildi.

Bazı öğrencilerin cep telefonlarında 2 ay önce aynı kadına ait çıplak fotoğrafları gören veliler durumu Beykoz İlçe Jandarma Komutanlığı'na bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen Jandarma ekipleri fotoğraftaki kadının kimliğini belirledi. Öğrencilerle para karşılığı ilişki kurduğu öne sürülen 26 yaşındaki E.S. adlı kadın kanıt toplanması için izlemeye alındı.

Jandarma takibi sürerken bir öğrencinin E.S.'nin cinsel ilişki teklifini, esrar, Ecstasy ve kokain denemeleri karşılığında yaptığını söylemesi üzerine soruşturma genişletildi. Okul çevreleri sivil jandarma timleri tarafından daha sıkı gözetime alındı. İzleme sırasından E.S. ile bağlantı kurduğu belirlenen Erkan Çiftçi ve Sabri Özen gözaltına aldı.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma, zanlıların uyuşturucuları Üsküdar'da bulunan Murat Caf ile Cafer Akkaya'nın temin ettiğini belirledi. Bu kişilerin adreslerine yapılan baskında renkli ve küçük poşetlere sarılı 1 kilo esrar, 200 Ecstasy hap ve 50 gram kokain bulundu. Beykoz Adliyesi'ne sevk edilen zanlılar, suçlamaları reddetti.

Nöbetçi mahkemeye çıkartılan zanlılardan 4'ü tutuklanırken, E.S. serbest bırakıldı.

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber