Kız öğrenci yurdunda yangın!

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde bulunan yaklaşık 100 ortaokul öğrencisi kızın kaldığı yurdun çatısında çıkan yangın büyük korkuya neden oldu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 30 Mayıs 2013 19:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kız öğrenci yurdunda yangın!

Yangın itfaiye ekibi tarafından kontrol altına alınırken, dumandan etkilenen 4 personel ile korkudan sinir krizi geçiren 3 öğrenci hastaneye kaldırıldı.

Bugün saat 15.00 sıralarında ilçe merkezinde bulunan Gümüş Ortaokulu Kız Öğrenci Yurdu'nun çatısında belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çatıdaki yangına fark eden görevliler, öğrencileri tahliye etti.

Olay yerine gelen Büyükşehir ve Akyazı belediyelerine bağlı itfaiye ekipleri, alvelere müdahale etti. Çatıda yükselen alevlerin tüm binayı sarmaması için itfaiye ekipleri yoğun çaba sarf ederken, dumandan etkilenen 4 yurt görevlisi ile korkudan sinir krizi geçiren 3 kız öğrenci, ambulanslarda ilk müdahaleri yapıldıktan sonra Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yangını gözyaşları içerisinde yurt bahçesinde seyreden öğrenciler birbirlerine sarıldı. Yangın binayı sarmadan kontrola altına alınıp söndürüldü. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için incelemeler sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber