3 yaşındaki çocuk iş makinesinin altında kaldı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, elinden tuttuğu babasıyla birlikte yürürken manevra yapan bir dozerin altında kalan 3 yaşındaki Berhan Taha Bakır, yaşamını yitirdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Haziran 2013 23:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
3 yaşındaki çocuk iş makinesinin altında kaldı

Oğlu gözü önünde can veren baba 32 yaşındaki Turgay Bakır ve yakınlarının linç etmek istediği dozer operatörünü çevredekiler güçlükle kurtardı.

Ortakent-Yahşi Beldesi'nde yaşayan Turgay Bakır, bugün saat 14.30 sıralarında oğlu Berhan Taha'yı da yanına alarak Gölbaşı Caddesi'ndeki markete gitti. Market çıkışında Bakır'ın elinden tuttuğu oğlu Berhan Taha, yol çalışmasında görevli olan ve dönüş için manevra yapan Y.G.'nin kullandığı belediyeye ait 02-001 plakalı dozerin altında kalarak ezildi. Küçük Berhan Taha olay yerinde can verirken, dozer marketin pergolesine de çarptı. Uzun süre olayın şokunu üzerinden atamayan baba Turgay Bakır, acı haberi alarak gelen yakınlarıyla birlikte dozer operatörü Y.G.'yi linç etmek istedi. Araya giren çevredekiler, Y.G.'yi güçlükle olay yerinden uzaklaştırdı.

Çocuğun cesedi savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemesinin ardından Bodrum Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Jandarma, dozeri kullanan Y.G.'yi gözaltına aldı, soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber