Geziden dönen öğrenci minibüsü devrildi: 17 yaralı

KIRŞEHİR'in Mucur İlçesi'nden gezi amacıyla gittikleri Ankara'dan dönen Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan 3 minibüsten biri, dönüş yolunda Elmadağ İlçesi yakınlarında kontrolden çıkarak trafik levhasına çarptı, ardından şarampole yuvarlandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 05 Haziran 2013 10:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Geziden dönen öğrenci minibüsü devrildi: 17 yaralı

Kazada 16 lise öğrencisi ile 1 öğretmen yaralandı.

Kaza, Ankara'nın Elmadağ İlçesi çıkışında Çay-Kur Mevkii'nde dün saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Kırşehir'in Mucur İlçesin'de bulunan Anadolu Öğretmen Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, 3 minibüsle geldikleri Ankara'da tarihi ve turistik yerleri gezdikten sonra akşam saatlerinde dönüşe geçti. Halit Şimşek yönetimindeki 40 AU 047 plakalı minibüs, yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolren çıkınca trafik lavhalarına çarptı, ardından yoldan çıkıp takla atarak devrildi.

Kazada yaralanan 16 lise öğrencisi ile 1 öğretmen çeşitli yerlerinden yaralanarak ambulanslarla Ankara, Elmadağ ve Kırıkkale'deki hastanelere kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan Matematik öğretmeni 34 yaşındaki Gülizar Korkmaz, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastahanesi'nde ilk tedavisinin ardından yoğun bakıma alındı. Kaza haberini alan okul yöneticileri ve veliler hastanelere gelerek hafif yaralı öğrenci ve öğretmenlerindurumu ile ilgili bilgi aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber