Antalya'da silahlı ve bıçaklı banka soygunu

Muratpaşa ilçesinde bir banka şubesine gelen soyguncular güvenlik görevlisini etkisiz hale getirip yaklaşık 6 bin lirayı çalarak kaçtı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2013 11:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Antalya'da silahlı ve bıçaklı banka soygunu

Antalya'da bir bankaya girdikten sonra güvenlik görevlisini silah ve bıçakla etkisiz hale getirip, yaklaşık 6 bin lirayı çalan iki kişi kaçtı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Muratpaşa ilçesi Evliya Çelebi Caddesi'nde bulunan Mirador İş Merkezi'ndeki bir banka şubesine gelen, başlarına kadın çorabı geçirmiş 25-30 yaşlarındaki iki kişi ellerindeki bıçak ve silahla güvenlik görevlisi Ramazan Purneç'i etkisiz hale getirdi.

Banka çalışanlarını tehdit eden zanlılar kasada bulunan yaklaşık 6 bin lirayı aldı. Güvenlik görevlisinin silahını da alan zanlılar koşarak Yüksekalan Mahallesi tarafına doğru kaçarken, zanlıların bankadan çıkmasının ardından banka çalışanları ve vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri bankanın güvenlik kemaralarını inceledi ve zanlıların eşgalini tespit ederek yakalanmaları için çalışma başlattı.

Zanlıların soygun sırasında kullandıkları şapka, tişört ve ayakkabıları Etiler Mahallesi'ndeki eski Tekel fabrikasının bahçesinde, yüzlerini kapatmak için geçirdikleri kadın çorapları ise Yüksekalan Mahallesi'ndeki bir inşaatta bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber