Mektup yakan postacılardan 1'i tutuklandı

Eskişehir'de dağıtılması gereken postaları orman arazisinde yakarak yangın çıkardığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1'i tutuklandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2013 16:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mektup yakan postacılardan 1'i tutuklandı

Tepebaşı ilçesine bağlı Karadere köyündeki ağaçlandırma alanında 24 Mayıs'ta çıkan yangın sonrası jandarma tarafından gözaltına alınan ve sorgularının ardından adliyeye sevk edilen postacılar Hasan G, tutuklandı, Sibel K'da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

*Mektup yakan postacılar orman yangını çıkardı

Yangın sonrası Eskişehir Merkez Tepebaşı Jandarma Komutanlığı ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemelerde yanmış banka bildirisi ve telefon faturaları ile gazlı içecek kutuları bulmuş, kutuların seri numarasından hareket ederek nereden alındığını ve şüphelilerin kullandığı aracı MOBESE kayıtlarından tesbit etmiş, Eskişehir Posta Dağıtım Merkezinde çalışan Hasan G. ve Sibel K'yı gözaltına almıştı.

Şüpheliler, ilk ifadesinde ellerindeki postaları imha etmek isterken havanın rüzgarlı olmasından dolayı ateşin ormana sıçradığını ve yangın çıktığını, daha önce de adresini bulamadıkları kişilerin bildiri ve mektuplarını teslim etmiş gibi göstererek yaktıklarını itiraf ettikleri belirtilmişti

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber