Vatan'ın 'Dinle Başbakan' yazı dizisi Başbakan'ı kızdırdı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Ocak 2006 19:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AKP İl Başkanları toplantısında sert konuşan Başbakan Erdoğan Vatan gazetesinin anketine sert çıktı. Erdoğan, "Gazetelerde bir gayrettir gidiyor. Neden peki; hortumları kesildiği için bu yaygaralar kopuyor" dedi.

Vatan gazetesinin son günlerde yaptırdığı 'Dinle Başbakan' yazı dizisi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı kızdırdı... AKP İl Başkanları toplantısında sert konuşan Başbakan Erdoğan Vatan gazetesinin anketine sert çıktı. Erdoğan, "Gazetelerde bir gayrettir gidiyor. Neden peki; hortumları kesildiği için bu yaygaralar kopuyor, pazarlığa oturamadıkları bir iktidar olduğu için bu yaygaralar kopuyor. Kendilerine muhatap bulamayacaklar, bulamadıkları için de sağa-sola sataşıp duruyorlar."

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gazete kanalıyla dinleyen değil, halkın arasına girerek dinleyen bir başbakan olduğunu belirterek, ''Biz halkımızın zaten içindeyiz. Direkt olarak kendisini dinliyoruz. Bizim endirekt suflörlere ihtiyacımız yok'' dedi.

Erdoğan, AK Parti'nin Bilkent Otel'deki İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, iktidar olarak yeni dinamik bir süreci ve Türkiye'yi aydınlık yarınlara taşımada gerek içeride, gerek dışarıda bir mücadeleyi gece gündüz demeden verdiklerini ifade etti. Millete verilmiş bir sözleri bulunduğunu ve bu sözü yerine getireceklerini vurgulayan Erdoğan, şöyle konuştu: ''Gazetelerde, televizyon ekranlarında bir gayrettir gidiyor, görüyorsunuz. Ne bu? Hortumları kesildiği için bu gayret var. Pazarlığa oturamadıkları bir iktidar olduğu için bu yaygaralar kopuyor, onu da söyleyelim. Oturamayacaklar, kendilerine muhatap bulamayacaklar. Bulamadıkları için de şu anda sağa sola sataşıp duruyorlar. Her şey açık, net ortada.

Biz gazete kanalıyla dinleyen başbakan değiliz, biz halkın arasına girerek dinleyen başbakanız. Biz halkımızın ne söylediğini biliyoruz. Öyle 5-10 tane kişiyi istediğin gibi seç al, ondan sonra gel orada yayınla. Bu halkı aldatamazsınız, geçti o iş. Biz halkımızın zaten içindeyiz. Direkt olarak kendisini dinliyoruz. Bizim endirekt suflörlere ihtiyacımız yok. Biz bunu yapıyoruz, bundan sonra da bu şekilde yapmaya devam edeceğiz.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber