Düğün konvoyunda zincirleme kaza: 8 yaralı

Adana'da gelin arabasının da aralarında bulunduğu zincirleme kazada 3 otomobil birbirine girdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 09 Haziran 2013 12:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Düğün konvoyunda zincirleme kaza: 8 yaralı

Adana'da gelin arabasının da aralarında bulunduğu zincirleme kazada 3 otomobil birbirine girdi. Kazada, gelin ve damat ile birlikte 8 kişi yaralandı.

Kaza, saat 01.00 sıralarında Mustafa Kemalpaşa Bulvarı ile Baraj Caddesi kavşağında meydana geldi. Baraj Caddesi yönüne giden 01 T 0725 plakalı taksi, karşı yönden gelen 01 FZ 250 plakalı otomobil ile düğün salonundan çıkan gelin ile damatın bulunduğu 01 BGZ 42 plakalı gelin arabasına çarptı. Kazada, 3 araçta bulunan 8 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi AK Parti İl Binası önünde bekleyen Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polisler yaptı.

ANNEM OLMADAN GİTMEM FERYADI

Kazada yaralananlar, olay yerine gelen ambulanslara taşınırken, küçük bir kız çocuğu yarı baygın haldeki annesi için gözyaşı döktü. Yaralı kız, kendisini sakinleştirmeye çalışan bir vatandaşa sarılarak uzun süre ağladı. Sağlık ekiplerinin hastaneye götürmek istediği kız çocuğu, ambulansa binmeyi reddedip, "Annem olmadan gitmem" diye ağladı.

Düğün günü kaza ile biten gelin ve damat ise hurdaya dönen araçtan inip, ambulansa yürüyerek gitti. Gelinliğiyle ambulansa bildirilen genç kadın, girdiği şoktan uzun süre çıkamadı. Uzun süre trafiğe kapanan yol, ekiplerin çalışmasından sonra açıldı. Olay yerine gelen Cankur ve sağlık ekipleri tarafından araçlardan çıkartılan yaralılar, çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber