İstanbul'da elektrik kesintisi

Sancaktepe, Üsküdar, Pendik, Tuzla, Ümraniye, Maltepe ve Kadıköy'ün bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yapılacak.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2013 14:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İstanbul'da elektrik kesintisi

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'nden yapılan açıklamaya göre, Sancaktepe'de, yarın 09.00-17.00 saatleri arasında, Mevlana Mahallesi Veysel Karani, Otlukbeli Nur Yolu, Gazi, Ahmet Erim caddeleri ile Kamil Sokak, Yunus Emre Mahallesi, Gazi, Molla Gürani, Güzeltepe, Karşıyaka caddeleri ile Tenhi ve Yıldız sokak'ta elektrik kesintisi uygulanacak.

Yenidoğan Mahallesi Akın, Bahçelievler, İsak, Seyhan caddeleri, Sefa Mahallesi, Bahçelivler, Sancaktar, Keleşoğlu, Barbaros, Ulueren caddeleri ile Martı Sokak'a, 11 Haziran'da 09.00-17.00 saatleri arasında elektrik verilmeyecek.

Yarın 09.00-16.00 saatleri arasında, Üsküdar'da Kalfa Çeşme, Omurtak, Cevatpaşa, İsmailpaşa sokakları, Altunizade Mesa Konakları, Sırmaperde S. Kiptaş Blokları, Altunizade Capitol ve Soğutucular'da, 11 Haziran Salı günü, Altunizade Ramada Otel, Altunizade Selçuk Ecza Deposu, Mairiz C. Organon İlaç Hayat Holdig ve Reno Detay Bohoruos Hastanesi, elektrik alamayacak.

Pendik'te, yarın 08.00-16.00 saatleri arasında, Kurtköy Ankara Cadddesi, Hüsyak, Şeyhli Poza Evleri, Şeyhli İtfaiye, Sanayi yolu Caddesi, Gülten Öz Taşkın, Kar Gıda, Arılı Plastik Elmas, Mopaş, Beyazıt Sokak ve Tibet'te, 11 Haziran'da Şeyhli Tibet Karşısı, Nazar Sokak, Derya Akalın, İspaş, Eski Ankara, Elastogran, Kaynarca caddeleri, Akarca, Ramazanoğlu mahalleleri, Zafer Kablo, Şeyhli Visan İmak Redüktör ile Sabri Akbulut'ta enerji kesintisi uygulanacak.

Tuzla'da yarın 08.00-16.00 saatleri arasında, Aydınlatma, Evliya Çelebi Mahallesi, İstasyon Caddesi ve bağlı sokaklar, Uyum Kent ve Evim Kent Siteleri'nde, 11 Haziran'da İçmeler Mahallesi, Kauçuk Sokak, Yayla Mahallesi Ali İhsan Paşa Caddesi ve bağlı sokaklar, Aydınlı Mahallesi, Bahçeler Caddesi ve bağlı sokaklar, Güzelyalı Mahallesi, Bağdat Caddesi ve bağlı sokaklar, Ahmet Yesevi Mahallesi, Gonca Sokak'ta kesinti yapılacak.

Ümraniye'de yarın 09.00-15.00 saatleri arasında, Cemil Meriç Mahallesi, Atatürk, Doğanevler, Acısu Caddeleri ile Ihlamurkuyu Bestekar Sokak, Doğanevler Şengül Sokak, Natoyolu Kumru ve Canberk Sokaklar, 11 Haziran'da da Çakmak Ağaoğlu Sitesi civarı, Çakmak Varan Caddesi İtfaiye ve civarı, Çakmak Horasan Caddesi ve civarı, Çakmak İkbal Caddesi, Dadaloğlu, Elmalı, Kenevir Sokaklar ve civarına elektrik verilmeyecek.

Maltepe'de, yarın 09.00-15.00 saatleri arasında, Zümrütevler Çiğdem, Zübeyde, Begonya, Canay, Cüneyt, Cansev, Başaran, Serhat, Sagun, Ertuğrul, Okul, Mercan, Candan, Tomurcuk sokalar, Tülin ve Adatepe caddelerinde, 11 Haziran Salı günü, Girne Mahallesi, Doğuşkent ve Girne caddeleri ile Demet, Kırlangıç ve Maden sokaklar, elektrik alamayacak.

Kadıköy'de, yarın 09.00-16.00 saatleri arasında, Bayar Caddesi, Kozyatağı Kültür Merkezi, Baytur İnşaat, Göztepe İndirici Merkezi'nde, 11 Haziran Salı günü, Sarıkanarya Sokak, Acıbadem Hastanesi, Fevziye Mektepleri ile İnönü Caddesi'nde enerji kesintisi uygulanacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber