Kent ormanında 'Emniyetli' piknik

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi, ÇOGEP "Emniyetteyiz" projesi kapsamında, il merkezindeki Kent Ormanı'nda, 80 öğrenciyle piknikte bir araya geldi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Haziran 2013 14:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kent ormanında 'Emniyetli' piknik

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi, ÇOGEP "Emniyetteyiz" projesi kapsamında, il merkezindeki Kent Ormanı'nda, 80 öğrenciyle piknikte bir araya geldi.

Kars Emniyet Müdürlüğü'nce, öğrencileri kötü alışkanlıklardan uzak tutma, kitap okuma alışkanlıklarını kazandırma, eğitimde başarılı olmalarını sağlama gibi amaçlarla hayata geçirilen "Emniyetteyiz" projesi kapsamında 3 ay süre ile okuma alışkanlığı kazandırılan öğrenciler, Kent Ormanı'nda pikniğinin tadını çıkarttı.

Geçtiğimiz günlerde Sarıkamış ve Kağızman ilçelerinde de gerçekleşen ve üçüncüsü il merkezinde tertip edilen pikniğe,

İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak ve Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış da katıldı. Polis ağabeyleri ve ablaları ile birlikte olmaktan son derece mutlu olan öğrenciler "ÇOGEP Projesi güzel bir proje. Bizler bu proje sayesinde dershanelere gittik, derslerimizdeki başarı oranlarını yükselttik. Bugün de bir araya gelerek hoşça vakit geçirdik, başta emniyet müdürümüz Ercan Çakmak olmak üzere, Milli Eğitim Müdürümüze ve bizlere gösterdikleri yakın ilgi ve şefkatten dolayı bütün emniyet çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz" dediler.

İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak; geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutma, okuma alışkanlığı kazandırma ve her yönüyle donanımlı birer birey olarak yetişmelerine katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Çakmak; "Bugün de milli eğitim müdürümüzle beraber gençlerle bir araya geldik, bizler çocuklarımızın, gençlerimizin gelişmelerine katkı sağlamak için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz. Yaptığımız projeli çalışmalar bundan sonra da bütün hızıyla devam edecektir" dedi.

Polis ağabeylerinin yaptığı saç kavurmayı afiyetle yiyen öğrenciler, daha sonra Emniyet Müdürü Ercan Çakmak ve Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış'la birlikte voleybol maçı yaptılar ve çeşitli oyunlar oynadılar. Hoşça vakit geçirdikleri günün ardından kent ormanından ayrılan öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber