Emniyet-Sen: Polise bozuk kumanya verildi

TÜM Çalışan Emniyet Hizmetleri Sınıfı ve Emniyet Teşkilatında Çalışan Diğer Tüm Hizmet Sınıflarına Dahil Personel Sendikası (Emniyet-Sen) Genel Başkanı Faruk Sezer, Antalya'daki 'Gezi Parkı' protestolarında görevli yaklaşık 500 polise bozuk kumanya dağıtıldığını iddia etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Haziran 2013 10:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emniyet-Sen: Polise bozuk kumanya verildi

Sezer, bozuk peynirden dolayı yaklaşık 50 polisin rahatsızlandığını, çoğunun tepki göstererek kumanyayı yemediğini söyledi.

Emniyet-Sen Genel Başkanı Faruk Sezer, Antalya'daki 'Gezi Parkı' protestolarında günde 12 saat çalışan yaklaşık 500 polise, 8 Haziran'da içerisinde kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, 6 zeytin, 1'er domates ve salatalık ile reçel bulunan kumanya dağıtıldığını kaydetti. Görev yerlerinden ayrılamayan polise dağıtılan kumanyanın yetersiz olduğunu belirten Sezer, emniyet güçlerinin bu kumanyadan şikayetçi olduğunu savundu. Sezer, kumanyadaki peynirin ekşi, zeytinin de küf koktuğunu iddia etti.

Faruk Sezer, kumanyayı görünce şaşırdığını, yaklaşık 50 polisin ishal ve mide rahatsızlığı yaşadığını kaydetti. Polislerin çoğunun gönderilen kumanyayı yemeyerek tepkisini dile getirdiğini anlatan Sezer, kumanyaların denetlenmesi ve sağlıklı gıdalar verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Bir domates, salatalık, kibrit kutusu büyüklüğünde peynir ve 6 zeytinden oluşan kumanya dağıtıldığını aktaran Sezer, şöyle konuştu:

"Peyniri dilimin ucuyla tattığımda ekşimiş olduğunu fark ettim. Zeytin küf kokuyordu. Kumanyaların denetlenmemesine çok şaşırıyoruz. Özellikle dün Antalya'daki Gezi Parkı eylemlerinde görevlendirilmiş 500 civarında polis arkadaşımız kumanyalarını yemedi ve iade etti. Bazı arkadaşlarımız kaldırım kenarlarında, çimenlerin üzerinde kumanyasını yiyor. Görev çadırı yapılsa insan üstü çalışan arkadaşlarımız bu çadırda yemeklerini yiyip, istirahatlarını yapsa olmaz mı? Polise sağlıklı kumanyalar verin. 50'ye yakın arkadaşımızın yediği kumanyadan ishal olduğunu ve midesinin bozulduğunu duyduk. Birçoğu rahatsızlanmasına rağmen görevde olduğundan hastaneye gidemedi."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber