Hacettepe ve Ankara Hukuk Fakültesinde kar tatili

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Ocak 2006 15:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'da Hacettepe Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi ile İstanbul'da İstanbul Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi'nde sınavlara ve eğitime ara verildi.

Ankara Hukuk Fakültesi Dekanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, bugün, yarın ve 26 Ocak Perşembe günü yapılması gereken ara sınavların, olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendiği ve sınavların, 27 ve 28 Ocak 2006 tarihlerinde yapılacağı belirtildi.

Hacettepe Üniversitesi'nde, Güz Dönemi Genel Sınavları, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendi. Hacettepe Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"24.01.2006 Salı günü öğleden sonra (13.00'ten itibaren) ve 25.01.2006 Çarşamba günü yapılacak olan 2005-2006 Öğretim Yılı Güz Dönemi Genel Sınavları, hava koşullarındaki olumsuz gelişmeler nedeniyle, aynı saat ve yerde yapılmak üzere 30.01.2006 Pazartesi ve 31.01.2006 Salı gününe ertelenmiştir."

Bala ve Polatlı Meslek Yüksekokullarındaki sınavların ise ertelenmediği ve daha önceden belirlenen tarihlerde yapılacakları kaydedildi.

İstanbul'da ise elverişsiz hava koşulları nedeniyle İstanbul Üniversitesi'nde eğitim ve öğretime 2, Bahçeşehir Üniversitesi ve Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu'nda 1 gün daha ara verildi.

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, İstanbul'da hüküm süren olumsuz hala koşulları nedeniyle üniversitede eğitim ve öğretime 25-26 Ocak tarihlerinde de ara verildiği belirtilerek, bu tarihlerde yapılacak sınavların da ertelendiği bildirildi.

Bu arada, Bahçeşehir Üniversitesi ve Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu'nda da yarın eğitim ve öğretime ara verildiği duyurularak, Bahçeşehir Üniversitesi'nde yarın yapılacak sınavların 1 Şubat 2006 tarihinde gerçekleştirileceği kaydedildi.

Yeditepe Üniversitesi'nde de olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen hazırlık final sınavlarının, 27 Ocak Cuma günü saat 09.30'da yapılmaya başlanacağı duyuruldu.

Tüm yurtta etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle Pendik'te bulunan Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'nda yapılacak bazı uçuşların da iptal edildiği bildirildi.


Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber