Yağışlı hava geliyor

METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü, yurdun bu gece batı bölgelerinden itibaren serin ve yağışlı havanın etkisine gireceğinin beklendiğini açıkladı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Haziran 2013 13:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yağışlı hava geliyor

Çarşamba günü, yurdun kuzey ve batı bölgeleri parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Kars ve Ardahan çevrelerinin yağışlı geçeceği ve yağışların gök gürültülü sağanak şeklinde olacağının tahmin edildiği belirtildi.


5 GÜNLÜK HARİTALI TAHMİN

Perşembe günü, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz ile Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde görülecek yağışların Cuma ve Cumartesi günleri yurdun kuzey, iç ve batı bölgelerinde aralıklarla etkisini devam ettirmesinin beklendiği belirtildi.

Pazar gününden sonra yağışların batı bölgelere etkisini kaybetmesi yurdun kuzeydoğu kesimlerinde meydana gelmesinin tahmin edildiği açıklandı.

Hava sıcaklığının hafta sonuna kadar doğu bölgelerde 3 ila 5 derece artacağı, iç ve batı bölgelerde ise gök gürültülü sağanak yağışla birlikte yarından itibaren 4 - 7 derece azalacağının tahmin edildiği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber