Sungurlu'da Başbakana destek için 2 bin fidan dikildi

Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde Belediyesi ve AK Parti İlçe Teşkilatı son zamanlarda gezi parkı olaylarına farklı bir boyut kazandırmak ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek için 2 bin adet fidan dikerek hatıra ormanı oluşturdular

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2013 23:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sungurlu'da Başbakana destek için 2 bin fidan dikildi

Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde Belediyesi ve AK Parti İlçe Teşkilatı son zamanlarda gezi parkı olaylarına farklı bir boyut kazandırmak ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek için 2 bin adet fidan dikerek hatıra ormanı oluşturdular.

Sungurlu Belediyesi ve AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından Akçay Mahallesi'nde bulunan TOKİ konutlarında düzenlenen fidan dikme töreni Sungurlu Belediye Başkanvekili Erol Erkoç, AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Muammer Çuhacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, İl Genel ve Belediye Meclisi üyeleri, AK Parti ilçe teşkilatı ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Törende bir konuşma yapan AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Muammer Çuhacı, "Ülkemizde yaşanan ve farklı boyutlara taşınmak istenen olayları yakında takip etmek ve üzüntü duymaktayız" dedi.

Çuhacı, "Partimiz ilçe teşkilatı, Belediye Başkanlığımız, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve gençlerimizle birlikte aldığımız ortak karar doğrultusunda, ülkemizde gündemde olan çevre ve yeşil konulu polemiğe istinaden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hatırasına 2 bin adet fidan dikerek bu konuya farklı bir boyut kazandırmak istiyoruz" diye konuştu.

Sungurlu Kentsel Dönüşüm Projesi için Almanya'da bulunan Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya ise tören alanına telefonla bağlanarak, "2009 yılında göreve geldiğimiz de dedik ki Sungurlu'da bulunan her vatandaşımız için bir fidan dikeceğiz. İlçemizin nüfusu 33 bin 400 ve biz şuana kadar 70 bin fidanı toprakla buluşturduk" şeklinde konuştu.

Başkan Uzunkaya, "Ülkemizde yaşanan ve farklı boyutlara taşınmak istenen olayları üzüntüyle takip ediyorum. Başbakanımız için 2 bin adet fidan dikerek bu konuya farklı bir boyut kazandırmak istiyoruz. Her şey Sungurlu, Her şey Türkiye için" dedi.

Konuşmaların ardından fidan dikimine geçildi. Protokol üyeleri ve öğrenciler 2 bin adet fidanı toprakla buluşturarak Recep Tayyip Erdoğan Hatıra Ormanı oluşturdular.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber