19 yaşındaki genç uyuşturucu ticaretinden tutuklandı

SAMSUN'da 'uyuşturucu ticareti' yaptığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen 19 yaşındaki Cihangir Tuncer tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Haziran 2013 10:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
19 yaşındaki genç uyuşturucu ticaretinden tutuklandı

İki arkadaşı ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Olay, İlkadım İlçesi Derebahçe Mahallesi Irmak Caddesi'nde dün meydana geldi. İddiaya göre, asayiş uygulaması yapan polis şüphe üzerine bir otomobili durdurdu. Kiralık olduğu belirlenen otomobilde bulunan Cinahgir Tuncer, 24 yaşındaki Mehmet A. ve 32 yaşındaki Cevdet A.'nın üst araması yapıldı. Aramada, Tuncer'in pantolonunun cebinden 2 paket halinde satışa hazır 6 gram bonzai adlı uyuşturucu madde ile poşet içinde 44 uyuşturucu hap çıktı. Otomobilin bagajında da 1 pakette 3 gram bonzai ele geçirildi. 3 kişi gözaltına alındı.

Polise ifade veren Mehmet A., "Arabanın bagajında bulduğunuz uyuşturucu bana aittir. Ben içiciyim ve uyuşturucuyu 50 lira karşılığında Cihangir Tuncer'den satın aldım" dedi. Tuncer ise suçlamayı kabul etmeyip kendisinin de içici olduğunu söyledi. İfadeleri alınan Mehmet A. ile Cevdet A. savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

'Uyuşturucu ticareti yapmak, bulundurmuk ve kullanmak' suçlarından hakkında soruşturma başlatılan Cihangir Tuncer ise polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen Tuncer tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber