Germencik'te kardeş öfkesi

Aydın'ın Germencik ilçesinde iki kardeş arasında çıkan tartışmada kan aktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Haziran 2013 19:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Germencik'te kardeş öfkesi

Aydın'ın Germencik ilçesinde iki kardeş arasında çıkan tartışmada kan aktı. Tartıştığı ağabeyini öldüren şahıs, yeğenini ise yaraladı.

Olay; Germencik'e bağlı Turanlar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Turanlar köyünde ikamet eden E.E. ile ağabeyi Hüseyin E. (55) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. İki kardeş arasında başlayan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Yaşanan arbede sırasında üzerinde taşıdığı silahına sarılan E.E, ağabeyi Hüseyin E. ile ağabeyinin oğlu Mehmet E'ye (25) ratgelen ateş açtı.

Silahtan çıkan kurşunların isabet ettiği ağabey Hüseyin E., olay yerinde hayatını kaybetti. Olayda ağır yaralanan yeğen Mehmet E. İse, Germencik'te yapılan ilk tedavisinin ardından Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Mehmet E'nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olayın ardından bölgeden uzaklaşan E.E., jandarma ekipleri tarafından suç aleti silahıyla birlikte gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber