Kızını gördü, çatıdan indi

DENİZLİ'de, 28 yaşındaki A.Ö., boşanma davaları süren eşinin 2 yaşındaki kızını kendine göstermediğini ileri sürüp, çıktığı beş katlı bir apartmanın çatısında intihar girişiminde bulundu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 18 Haziran 2013 23:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kızını gördü, çatıdan indi

DENİZLİ'de, 28 yaşındaki A.Ö., boşanma davaları süren eşinin 2 yaşındaki kızını kendine göstermediğini ileri sürüp, çıktığı beş katlı bir apartmanın çatısında intihar girişiminde bulundu. Bir saat boyunca çatıda kalan A.Ö., polislerin kızını olay yerine getirmesi üzerine ikna olup, çatıdan indi.

Gasp suçundan yattığı cezaevinden bir süre önce çıkan A.Ö., saat 15.00 sıralarında, Bağbaşı Mahallesi'ndeki 5 katlı bir apartmanı çatısına çıktı. Boşanma davası açan eşi 25 yaşındaki T.Ö.'nün, kızı S.N.Ö.'yü kendisine göstermediğini ileri süren A.Ö., bağırmaya başladı. Çevredekiler, çatıdaki A.Ö.'yü farkedip, polisi ve itfaiyeyi arayarak durumu bildirdi. Polis ekipleri, çatıya çıkıp A.Ö.'yü aşağın inmesi için ikna etmeye çalıştı. Ancak, polisleri yanına yaklaştırmayan A.Ö., yaklaşık bir saat boyunca direnip, "Kızımı görmeden inmem" dedi.

KIZINI GÖRDÜ, ÇATIDAN İNDİ

Bunun üzerine polis, A.Ö.'nün Denizli Kadın Sığınma Evi'nde kalan eşi T.Ö. ve kızı S.N.Ö.'yü olay yerine getirdi. Ancak, eşi T.Ö.'nün ekip otosundan inmeyi kabul etmemesi üzerine polisler minik S.N.Ö.'yü annesinin kucağından alıp, çatıdaki babasına gösterdi. Bunun üzerine ikna olan A.Ö., çatıdan indi. A.Ö., ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber