18.12.2003 tarihinde üst düzey kadrolara yapılan atamalar

Haber Giriş : 18 Aralık 2003 10:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

18.12.2003 tarihinde üst düzey kadrolara yapılan atamalar

Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığına Hakan FİDAN atandı.

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdür Yardımcılığına İdris YEKELER atandı.

Adalet Başmüfettişliklerine, Adalet Müfettişleri (27749) Abdulkadir GÜNGÖREN, (31557) Abdullah CEBECİ ve (32703) Gürsel CEYLAN atandı

Kütahya Defterdarı Süleyman TOYAN başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Kütahya Defterdarlığına Denizli Defterdarı Necdet KAV atandı.

Samsun Defterdarı Sungur Yalçın ÖZÇER başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındıı ve bu suretle boşalan Samsun Defterdarlığına Muhasebat Başkontrolörü Mustafa GÖRMEZOĞLU atandı.

Trabzon Defterdarı Alptekin YÜCEBAŞ başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı ve bu suretle boşalan Trabzon Defterdarlığına Mersin Defterdarı Abdullah Kenan KARADENİZ atandı.

Muş Defterdarı Süreyya EREN başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı ve bu suretle boşalan Muş Defterdarlığına Hatay Defterdarı Mehmet ÖZTÜRK atandı.

Denizli Defterdarlığına Kocaeli Defterdarı Yücel DENİZHAN, Kocaeli Defterdarlığına Baş Hesap Uzmanı Şükrü DİLAVER, Mersin Defterdarlığına Gelirler Başkontrolörü Erol ÇEMBER, Hatay Defterdarlığına Gaziantep Defterdarı İsmailÇELİK, Gaziantep Defterdarlığına Gelirler Başkontrolörü Recep KARAPINAR, Niğde Defterdarlığına Karaman Defterdarı Ali ERDAL, Bayburt Defterdarlığına Siirt Defterdar Yardımcısı Yaşar Ahmet ÖZKAN atandı.

Tekirdağ Bayındırlık ve İskan Müdürü Halit SÜNNETÇİ başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Karayolları Genel Müdürlüğü Ankara 4 üncü Bölge Müdürlüğüne aynı Bölge Müdürlüğü Kamulaştırma Başmühendisi İbrahim AYKUT atandı.

Karayolları Genel Müdürlüğü Samsun 7. Bölge Müdürlüğüne Trabzon 10. Bölge Müdürlüğü Araştırma Başmühendisi Bilal DEMİRTAŞ atandı.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı Başmüfettişliğine, Dr. Yaşar ERBİL atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları ve Sinema Genel Müdür Yardımcılığına, Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Tahsin YILMAZ atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, Ahmet TABUR atandı.

Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, Mürsel BOSTANCI atandı.

Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, Abdüssettar YARAR atandı.

Sinop İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, Hikmet TOSUN atandı.

Siirt İl Çevre ve Orman Müdürlüğüne, Vedat ERMAN atandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber