Anaokuluna kura ile girdiler

Düzce Şükran Öney Anaokulu 2013-2014 eğitim öğretim yılı kesin kayıt kura çekilişi noter huzurunda gerçekleştirildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2013 22:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Anaokuluna kura ile girdiler

Düzce Şükran Öney Anaokulu 2013-2014 eğitim öğretim yılı kesin kayıt kura çekilişi noter huzurunda gerçekleştirildi.

Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda 1. Noter Baş Katibi Elif Ertekin huzurunda gerçekleştirilen kuraya başvuruda bulunan veliler de katıldı.

Kura Çekilişi ile belirlenen öğrencilerin velileri heyecanlı ve duygusal bir bekleyişin ardından gözyaşlarına hakim olamadı. Velilerin kendilerinin tek tek kura çekmesi sağlandı.Tüm şeffaflığı ile gerçekleşen kura çekimi sonrasında Şükran Öney Anaokulu 2013-2104 Kesin Kayıt ve Yedek Kayıtlar belirlenmiş oldu.

Okul Müdürü Emine Taşlı, velilere anaokuluna gösterilen teveccüh ve Okul Öncesi Eğitime vermiş oldukları önemden ötürü teşekkürlerini iletti.

Yoğun başvurudan dolayı kura çekmek zorunda kaldıklarına dikkat çeken Emine Taşlı "Kontenjanımız belli bunun çok üzerinde bir başvuru olduğu için Noter huzurunda kura çekilişi yapmak durumundayız. Her şey sizlerin huzurunuzda ve şeffaf bir şekilde gerçekleşecek ben öncelikle Düzce Valimiz Sayın Adnan Yılmaz'a eğitimin her basamağına olduğu gibi Okul Öncesi Eğitim Basamağına da vermiş olduğu destekten ötürü Okul Öncesi Eğitime gönül vermiş bir eğitimci olarak çok teşekkür ediyorum. Aynı şekilde bu süreçte yine desteğini esirgemeyen çok değerli Milli eğitim Müdürümüz Sayın Murat Yazıcı'ya ve tüm Şube Müdürlerimize ve tüm başvuru sahiplerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber