Sulama kanalına uçan araçtaki Büşra kayboldu

ŞANLIURFA'da, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç, sulama kanalına uçtu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 30 Haziran 2013 22:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sulama kanalına uçan araçtaki Büşra kayboldu

ŞANLIURFA'da, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç, sulama kanalına uçtu. Araçtaki sürücü Mehmet ve annesi Şükran ile kızı Betül Yıldırım, çevredekiler tarafından kurtarılırken, 8 yaşındaki Büşra Yıldırım suda kayboldu.

Olay, akşam saatlerinde Şanlıurfa-Akçakale karayolunun 20'inci kilometresinde bulunan Uğurlu Köyü yakınlarında meydana geldi. Akraba ziyaretinden dönen 25 yaşındaki Mehmet Yıldırım yönetimindeki 63 K 9116 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak DSİ'ye ait 3 metre derinliğindeki sulama kanalına uçtu. Kazayı gören çevredekiler, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirerek, kanalı düşen araçtakileri kurtarmak için seferber oldu.

Sulama kanalına giren köylüler, araçtaki sürücü Mehmet ile 60 yaşındaki Şükran ve ikiz kardeşlerden Betül Yıldırım'ı kendi imkanlarıyla çıkarmayı başarırken, kardeşlerden Büşra Yıldırım kayboldu. İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri, kanaldan çıkarılan 3 kişiyi, ilk müdahalenin ardından ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Kanalda kaybolan Büşra için itfaiye, AFAD ve sualtı dalgıç polisleri arama çalışmalarını sürdürüyor. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Şanlıurfa

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber