Burhaniye'de gece pazarı kuruldu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 24.Burhaniye-Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali kapsamında İskele meydanında kurulan gece pazarı ilgi gördü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2013 23:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Burhaniye'de gece pazarı kuruldu

Gece pazarını çok sayıda vatandaş ziyaret ederken bazı esnaflar işlerinin iyi olduğunu söylerken bazıları da yerlerinin iyi olmadığından yakındı. Festival öncesi Ören sahilinde kurulan gece pazarları çok sayıda vatandaşın da ekmek kapısı oldu. Bazı ev kadınları ürettikleri takı ve örgüleri burada satarken, hediyelik eşya satışı yapan bazı yabancı esnaflarda 4 günlük festival boyunca konuklara hizmet verecek. Kendi el emeğini sattığını bildiren Neriman Sayın, "El emeği. Kendim yapıyorum. Kendim pazarlıyorum. Ama yerimizden memnun değilim. Daha güzel yerde olsa daha iyi iş yaparız. Satışlarımız iyi değil" dedi.

Adalet Aydın da, "El emeği göz nuru. 4 senedir yapıyorum bu işi. Evimize ekmek parası.için. Sezondan memnun değiliz bu sene. Bol müşteri bekliyoruz. İnşallah bol müşteri gelir. Ön tarafta yer istiyoruz. Burası bizim kör sokak gibi.bir şey oldu yani. Buradaki esnaflar istemiyor bizi. Doğruya doğru. Çay bahçesi istemiyor. Bakkallar istemiyor. Diyeceğim bu kadar" dedi.

Senegalli Mustafa Cabay da, "Ben Mustafa. Senegal'den geldim. İlk defa burada hediyelik eşya satıyorum. İyi iyi. Elhamdülillah. Çok şükür. Hediyelik eşya var. Bileklik var. Kolye var. Çok bir şeyler var" dedi. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber