Altındağ zabıtasından kaçak kemik operasyonu

Altındağlı vatandaşların huzur ve refahı için titizlikle çalışmalarını sürdüren Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, bir fabrikada izinsiz olarak depolanan hayvan kemiklerine el koydu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Temmuz 2013 10:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Altındağ zabıtasından kaçak kemik operasyonu

Vatandaşlardan gelen ihbarlara gösterdiği önem ve özenle dikkatleri üzerine çeken Altındağ Belediyesi zabıta ekipleri, gelen ihbar üzerine bir depoya baskın yaptı. Çevreyi saran ağır kokudan şikâyetçi olan bir vatandaşın şikâyeti üzerine harekete geçen zabıta ekipleri, özellikle kesme şeker, sabun ve kozmetik ürünlerinde kullanılan tam 5 kamyon hayvan kemiğine el koydu.

Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü operasyon neticesinde çevre ve insan sağlığını olumsuz şekilde tehdit eden hayvan kemikleri toplatıldı ve imha edildi. Olayla ilgisi olduğu düşünülen bir kişi hakkında tespit tutanağı tutulurken şahsın aracına el konuldu.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, insan sağlığını her şeyden önde tuttuklarını dile getirerek Altındağ Belediyesi olarak insan sağlığını tehdit eden kişi ve işletmelere asla taviz vermeyeceklerinin altını çizdi. Altındağlı vatandaşlar ile Altındağ Belediyesi zabıta ekipleri arasındaki güçlü iletişime de değinen Başkan Tiryaki: “Halkla birlikte hareket etmek, halkın arasında olmak sorunların giderilmesinde büyük rol oynar” dedi.

Altındağ Belediyesi zabıta ekiplerinin 24 saat görev başında olduğunu belirten Tiryaki, “Vatandaşlarımız her türlü olumsuzlukta 310 35 25-26-27 numaralardan ya da zabita@altindağ.bel.tr adresinden bize ulaşabilirler” diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber