Gürcü hırsızlar polisten kaçamadı

Antalya'da bir barda eğlenen anne ve kızının çantalarını çalan Gürcistan uyruklu bir kişi yakalanırken, suç ortağı arkadaşı kaçmayı başardı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Temmuz 2013 09:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gürcü hırsızlar polisten kaçamadı

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir barda eğlenen Danimarka uyruklu anne ve kızının çantalarını çalan Gürcistan uyruklu bir zanlı yakalanırken, suç ortağı arkadaşı kaçmayı başardı. Kaçan zanlı, olaydan birkaç saat önce çekildiği fotoğraflardan yola çıkılarak yakalandı.

Olay, gece saat 03.30 sıralarında, Keykubat Caddesi üzerinde bir barda meydana geldi. Danimarka'dan Alanya'ya tatile gelen Carlotte Meyer ve kızı Caroline Meyer'e ait çantalar, gece eğlenmek için gittikleri barda masadan çalındı. Bu sırada barın yakınında bulunan bir otelin bahçesinde şüpheli bir şahsı gören otelin özel güvenliği durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen Asayiş Büro Amirliği ekibi otelin bahçe kısmında ağaçların arasında gizlenmiş Gürcistan uyruklu 31 yaşındaki Jikia G adlı zanlıyı gözaltına aldı. Zanlının sırt çantasında yapılan aramada 4 çalıntı telefon ve 1 fotoğraf makinesi ile Danimarka uyruklu kadın turistlerden Carlotte Meyer'e ait olduğu belirlenen 3 kredi kartı, 60 Türk lirası ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlı Jikia G. suçlamaları kabul etmezken, çalıntı telefon ve kredi kartı ile para Danimarka uyruklu kadın turiste teslim edildi.

Çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceleyen polis, kaçan diğer zanlının eşgalini belirlemek için çalışma başlattığı sırada Gürcistan uyruklu hırsızlık zanlılarının çaldıkları fotoğraf makinesi ile olaydan saatler önce çektikleri fotoğraflara ulaştı. Zanlıların Damlataş Caddesi'nde bir otelde kaldıklarını ancak kimlik belirtmediklerini tespit eden polis, fotoğraflardan yola çıkarak firari zanlı Givi K'yı saat 06.30 sıralarında, Saray Mahallesi'nde saklandığı çıkmaz sokakta yakaladı.

Gürcü turistlerin 3 gün önce ilçeye geldiği ve birçok hırsızlık olayına karıştığını tespit eden polis, tercüman eşliğinde Jikia G ve arkadaşı Givi K'yı sorguya aldı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber