Acılarını yüreklerine gömüp yangına koştular

Aydın'ın Karacasu ilçesinde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden yangın söndürme işçisinin cenazesine katılan orman teşkilatı, gelen yangın ihbarının ardından ormanları kurtarmak için seferber oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Temmuz 2013 09:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Acılarını yüreklerine gömüp yangına koştular

Aydın Orman İşletme Müdürlüğü personellerinden 3 çocuk babası 59 yaşındaki Muhammet Tezde, onca alev savaşından başarıyla çıkmasına rağmen maalesef kalbine yenik düştü. Tezde'nin cenazesi Aydın'ın Karacasu ilçesine bağlı Güzelbeyli köyünde toprağa verildi. Cenaze törenine Aydın Orman İşletme Müdürü Hasan Kalmaz, Nazilli Orman İşletme Müdür Yardımcısı Suat Ataş ve Haydar Karçı, Karacasu Şube Müdürü Bilal Maral, orman işletme müdürlü personeli, Karacasu Ziraat Odası Başkanı İsa Sevinç ve Tezde'nin yakınları katıldı.

Tezde'nin cenazesinin toprağa verilmesinin ardından meslektaşları taziye bildirmek için merhumun evine gitmeye hazırlanırlarken, Kuyucak'tan gelen yangın haberi başta cenaze törenine katılan orman işletme personeli olmak üzere Aydın, Nazilli, Bozdoğan, Karacasu yangın söndürme ekiplerini alarma geçirdi. Meslektaşlarının acılarını yüreklerine gömen ekipler yangına koşarlarken, zeytinlik ve çam ağaçlarıyla bezeli alana karadan ulaşım zorlaşınca yangın söndürme helikopter ve uçakları da bölgeye sevk edildi. Karadan ise insan gücüyle yangına müdahale edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber