Terminalde dayaktan kaçan çığırtkan, kalp krizinden öldü

Bursa Otobüs Terminali'nde dün akşam Hüseyin Yeltekin (49) müşteri alma yüzünden rakip firmada çalışan Bilgi Yaşar (49), oğlu Oğuzhan Yaşar (32) ve Aslan Bakır (38) ile kavga etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 05 Temmuz 2013 12:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

yüzünden rakip firmada çalışan Bilgi Yaşar (49), oğlu Oğuzhan Yaşar (32) ve Aslan Bakır (38) ile kavga etti. Kavga sırasında kendisini döven kişilerden kaçmak için koşmaya başlayan Hüseyin Yeltekin, aniden olduğu yere yığıldı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis Yeltekin'in öldüğünü belirledi. Polis, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği sanılan Yeltekin'in ölümüne neden olmaktan 3 kişiyi gözaltına aldı.

Bursa Terminali'nde dün akşam çığırtkanların müşteri kapma kavgası ölümle sonuçlandı. İddiaya göre saat 18.00 sıralarında Bilgi Yaşar, oğlu Oğuzhan Yaşar ve kayınbiraderi Aslan Bakır, çığırtkan Hüseyin Yetekin'i "Bizim müşterilerimizi neden alıyorsun" diye uyardı. Çıkan tartışma sırasında Aslan Bakır'ın kafa attığı Hüseyin Yeltekin, terminal dışına kaçtı. Bu sırada, kendisine saldıran kişilerin peşinden koştuklarını gören Yeltekin, terminalin hemen yakınında bulunan Demirtaş Organize Sanayii Bölgesi'nin girişine yöneldi.

ANİDEN YERE YIĞILDI

Bu sırada rahatsızlanan evli ve 4 çocuk babası Hüseyin Yeltekin, olduğu yere yığıldı. Bu sırada fabrikadan çıkan işçiler, yerde yatan Yeltekin'i görüp polise haber verdi. Kısa sürede gelen polis ekipleri Yeltekin'in öldüğünü belirledi. Polis çevrede yaptığı araştırmada, Yeltekin'in ölmeden kısa süre öncede Bilgi Yaşar, Oğuzhan Yaşar ve Aslan Bakır ile kavga ettiğini öğrendi. Evlerinde gözaltına alınan Bilgi Yaşar, oğlu ve kayınbiraderi Hüseyin Yeltekin ile sadece tartıştıklarını söyledi.

Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Kalp krizinden öldüğü sanılan Yeltekin'in cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken Bilgi Yaşar, Oğuzhan Yaşar ve Aslan Bakır ise 'Ölüme sebebiyet vermek' suçundan adliyeye çıkartılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber