Kendini asmaya çalışan iki kişiyi yakınları kurtardı

AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde, iki farklı köyde bunalıma giden iki kişi kendini tavana asıp yaşamlarına son vermek istedi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Temmuz 2013 13:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kendini asmaya çalışan iki kişiyi yakınları kurtardı

Yakılarınca kurtarılan A.T. ve T.E. kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.

İntihara teşebbüs olaylarının ilki ilçeye bağlı Ocaklı Köyü Mersin Kırı Mahallesi'nde meydana geldi. Evde yalnız olduğu sırada A.T. (21) bahçedeki zeytin ağacına bağladığı ipe kendini astı. Bu sırada eve gelen annesi Rahan T., oğlunu gördü. Mutfaktan aldığı bıçakla ipi kesen Rahan T. durumu, jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri A.T.'yi Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Psikolojik sorunları nedeniyle bir süre önce terhisine bir ay kala çürük raporu alarak terhis olan A.T.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

İkinci olay ilçeye bağlı Dallıca Köyü'nde yaşandı. Evlerinin önünde bir süre ailesi ve yakınları ile sohbet eden evli ve iki çocuk babası T.E. (62), yanlarından ayrılıp eve girdi. Bir süre babasından ses çıkmaması üzerine eve giren evli olan kızı Derya Ö., babasının kendini ipe astığını gördü. Babasının ayaklarını tutan Derya Ö.'nün çığlığı üzerine eve giren yakınları, adamın kendini astığı çarşaftan kurtardı. Durum jandarma ve sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzeirne gelen acil yardğım ekipleri T.E.'yi Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Herhangi bir probleminin bulunmadığı belirtilen T.E.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Jandarma her iki olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber