Evden kaçan kızın tecavüzle suçladığı baba serbest

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, evden kaçtıktan 3 gün sonra karakola giden 17 yaşındaki C.D., babası T.D.'nin kendisine tecavüz ettiğini iddia etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 09 Temmuz 2013 19:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Evden kaçan kızın tecavüzle suçladığı baba serbest

Gözaltına alınan ve kızının rahat gezebilmek için kendisine iftira attığını ileri süren T.D., nöbetçi mahkemece serbest bırakıldı.

Akarca Mahallesi'nde oturan lise öğrencisi C.D., iddiaya göre geçen hafta cuma günü arkadaşlarıyla buluşma bahanesiyle evden çıktı. Akşam eve dönmeyen C.D. için ailesi polise 'kayıp' başvurusunda bulundu. C.D., dün karakola giderek babası T.D.'nin son 3 yılda kendisine 3 kez tecavüz ettiğini, durumu anlattığı annesinin de polise gitmesine engel olduğunu ileri sürdü. Bu yüzden evden kaçtığını söyleyen C.D.'nin ifadesi doğrultusunda baba T.D., gözaltına alındı. T.D., polisteki ifadesinde suçlamayı kabul etmedi. T.D., kızının rahat gezebilmek için kendisine iftira attığını ileri sürdü. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen T.D., nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. C.D. ise Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü'nce geçici süreyle koruma altına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber