102 polise üstün başarı belgesi

Isparta Valisi Memduh Oğuz, Isparta Emniyeti'nde üç yıldır görevde bulunan ve aynı zamanda ilde meydana gelen Gezi Parkı protestolarında görev almış toplam 102 emniyet çalışanına üstün başarı belgesi takdim etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Temmuz 2013 19:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
102 polise üstün başarı belgesi

Isparta'da 3 yıldır görev yapan Vali Memduh Oğuz, "Yaklaşık bir aydır Türkiye'nin çeşitli illerinde düzenlenen Gezi Parkı eylemleri devam ediyor ve bu eylemlerin etkisi bizim ilimize de yansıdı. Polisimiz üstün başarısı ile bu eylemlere taviz vermedi" dedi. İlde yapılan eylemlerde birçok insanın çevreden Isparta'ya olay çıkarmak için geldiğini bildiren Vali Oğuz, "Isparta'da yapılan eylemlere yaklaşık 6 bin kişi katıldı. Bu ilimiz için çok ciddi bir rakam. Birçok çevre il ve vilayetlerden insanlar gönderildi. Emniyetimiz bunun istihbaratını bana ulaştırdı. Biz, eylem sürecinde her 15 dakikada emniyet mensubumuz ile telefon ile görüşerek sürekli irtibat halindeydik ve anlık durum bilgisi aldık. Bu eylem grubu istedikleri yerlere doğru yürüyüş gerçekleştirdiler. İlerleyen saatlerde ise hepsi taş toplayıp maskelerini takarak olay çıkarmak istediler. Ancak polisimiz bu eylemlerde olay çıkarmak isteyenlere karşılık vermeyerek olayları dengede tuttu. Burada ki eylemde olay çıkmamasında benim, halkımızın, görevli olan, karanlık odalarda günlerce çalışan polisimizin de payı var. Sonuç itibariyle emniyet güçlerimiz sayesinde Isparta'nın huzurunu sağladık" şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından ilde görevli 102 polise üstün başarı belgesi veren Vali Oğuz, Isparta'daki asayiş düzeninin bozulmamasını temenni ederek, emniyet çalışanlarına başarılar diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber