Her öğrenciye burs imkanı

Yeşiloba Yerleşkesi’nde gerçekleşen toplantıya Adana BTÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy, Üniversite Genel Sekreteri Osman Arık’ın yanı sıra Adana’da faaliyet gösteren çeşitli dershane ve okulların kurucuları ile rehberlik görevlileri katıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Temmuz 2013 21:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Her öğrenciye burs imkanı

Toplantı, Prof. Dr. Adem Ersoy'un açılış konuşması ile başladı. Ersoy, açılış konuşmasının ardından katılımcılara Adana BTÜ'nün misyonunu, vizyonunu, hedeflerini, farklılıklarını ve çalışmalarını anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

Üniversite tercihi aşamasındaki öğrencilerin, yaşamlarını yönlendirme adına çok önemli bir karar vereceklerine vurgu yapan Ersoy, öğrencilerin bu bilinçle hareket etmesi gerektiğini belirtti. Ersoy, “Adana BTÜ olarak hedefimiz, uygulamalı eğitimler ve etkin stajlar ile piyasanın ihtiyacı olan nitelikli iş gücünü yetiştirmektir. Genç ve dinamik akademik kadromuz ile öğrencilerimizi bekliyoruz. Kaliteli ve etkin bir üniversite eğitiminin yanı sıra Adanalı iş adamlarımızın katkıları ile tüm öğrencilerimize, başarı sıralamalarına göre, 1500TL'ye kadar burs imkânı sunuyoruz. Öğrencilerimiz, üniversitemizin tüm olanaklarını web sitemizi ziyaret ederek öğrenebilirler” ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber