Loto talihlisi Optimum'dan çıktı

Hafta sonu yapılan Sayısal Loto çekilişinde şans Adana'ya, Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde güldü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Temmuz 2013 10:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Loto talihlisi Optimum'dan çıktı

Hafta sonu yapılan Sayısal Loto çekilişinde şans Adana'ya, Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde güldü. Sayısal Loto'nun 869. hafta çekilişinde tam 5 kişinin yüzü güldü. Adana, Ankara, İstanbul, İzmir ve Muğla ile 5'e bölünen büyük ikramiyede kişi başı düşen miktar 275 bin TL oldu. Şans Oyunları Bayisinde oynanan kuponun talihlisi ise henüz ortaya çıkmayınca, bayi sahibi afişli duyuru yaparak, talihliyi aramaya başladı.

Bayi sahibi Süleyman Vahit Sırlıbaş'ın bayi girişine "Sayısal Loto'nuza mutlaka bakınız. Kazanan kuponu biz verdik" şeklindeki uyarısı üzerine AVM ziyaretçileri oynadıkları ancak bazen de kontrol etmeyi unuttukları kuponlarını ceplerinden çıkartarak kontrol ettiler.

Optimum Outlet'in bir yıllık esnafı olan Süleyman Vahit Sırlıbaş yaklaşık 12 yıldır bu sektörün içerisinde olduğunu, 11 aydır da Optimum Alışveriş Merkezi'nde hizmet verdiğini belirtti. Sırlıbaş, "Daha önce de birçok kez küçüklü ve büyüklü ikramiyeler verdik. İkramiye kazandırmaktan mutluluk duyuyorum. Talihlinin kim olduğunu bilmiyoruz, eğer gelip bir çayımızı içerse, tatlımızı yerse çok memnun oluruz" dedi. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber