Urla Belediyesi'nden ramazan şenlikleri

Urla Belediyesi'nin ramazan ayı boyunca vereceği iftar yemeğinin ilk günü büyük ilgi gördü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Temmuz 2013 11:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Urla Belediyesi'nden ramazan şenlikleri

Urla Belediyesi'nin ramazan ayı boyunca vereceği iftar yemeğinin ilk günü büyük ilgi gördü. Vatandaşlar, ezanın okunmasıyla Urit Sosyal Etkinlikler Salonu'nda hazırlanan iftar sofrasında oruçlarını açtılar.

Her yıl ramazan ayında 4 çeşit lezzetin yer aldığı iftar yemeği verdiklerini dile getiren Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu "Manevi duyguların güçlenip, huzur bulduğumuz ramazan ayının, tüm ülkeye birlik, beraberlik ve hoş görü getirmesini dilerim. Karşılıklı sevgi, saygının arttığı bu mübarek günlerde vereceğimiz iftar yemeklerimize tüm halkımızı bekliyoruz" dedi.

İftar sonrasında, Urla Cumhuriyet Meydanı'nda Urla Belediyesi Ramazan Şenlikleri'ne katılan Urlalılar keyifli saatler geçirdiler. İzmir Gölge Oyuncuları Kültür ve Sanat Derneği'nin sahneledikleri Hacivat Karagöz oyunuyla kahkahalara bürünen kalabalık, meddahın anlattığı hikaye ve canlandırmalarla güzel bir ramazan akşamı geçirdi.

Urla Belediyesi Ramazan Şenlikleri ramazan ayı boyunca, tiyatro oyunları, canlı müzik dinletileri, gölge oyunları gibi etkinlerle Urla Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara keyifli bir ramazan yaşatacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber