Boşandığı eşini öldüren zanlı: Dön dedim, dönmedi

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, barışmaya ikna edemediği 9 yıl önce boşandığı eşi Muazzez Mutlu'yu (32) defalarca bıçaklayarak öldüren Ç.I. (38) adliyeye sevk edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Temmuz 2013 20:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Boşandığı eşini öldüren zanlı: Dön dedim, dönmedi

Denizli'de 12 yaşındaki kızı P.I. ile yaşayan Muazzez Mutlu, 9 yıl önce boşandığı eski eşi Ç.I.'nın kendisini rahatsız etmesi üzerine Bodrum'un Gümbet Mahallesi'ne taşındı. İki hafta önce geldiği ilçede bir pazarlama şirketinde iş bulan Mutlu, çalışmaya başladı. Ç.I., boşandığı eşini burada da rahat bırakmadı.

Mutlu'nun Bodrum'da taşındığı evi öğrenen Ç.I., kendisine ulaşıp konuşmak için yemeğe davet etti. Ç.I., bu teklifini kabul eden Mutlu'yu Gümbet'teki bir restorana götürdü. Yemeğin ardından saat 22.00 sıralarında ikili kahvelerini içmek için Mutlu'nun Garahasan Caddesi'ndeki evine döndü. Ç.I., boşandığı eşine yemekteki yeniden birlikte olma teklifini yineledi. İddiaya göre, Ç.I., teklifini reddden Mutlu'yu mutfaktan aldığı bıçakla üzerine yürüdü. Ç.I., yatak odasında yakaladığı Mutlu'yu kalp, göğüs, karın, boyun ve cinsel organından yaklaşık 30 bıçak darbesiyle yaralayıp, evden çıktı. Salona kadar kanlar içinde sürenerek geldiği belirlenen genç kadın, yaşamını yitirdi. Olayın ardından, eve 200 metre mesafedeki Gümbet Polis Merkezi'ne giden Ç.I., “Eşimi öldürdüm. Hak etti” diyerek, teslim oldu. Olay sırasında, çiftin kızı P.I.'nin Denizli'de anneannesinin yanında olduğu öğrenildi.

Mutlu'nun İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'ndaki otopsisi sürerken, polisteki sorgusunda susma hakkını kullanan Ç.I., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Soğukkanlı tavırlarıyla dikkati çeken Ç.I.'nın polislere, “Onsuz yapamazdım. Dön dedim, dönmedi. Yalnız yaşayacağını söyleyip, hakaret etti. Çılgına döndüm. üzgünüm” dediği öğrenildi.

Bu arada Ç.I. ile Mutlu'nun boşandıktan sonra da sürekli sorun yaşadığı öğrenildi. Ç.I.'nın bir kez kızını kaçırıp götürdüğü, eski eşini dövdüğü için karakolluk olduğu da öne sürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber